Keski-Helsingin musiikkiopistolaisten loppukesään kuuluu Päivölän kansanopistolla jo 20 kertaa järjestetty musiikkileiri.

Leiriläisillä on paljon puuhasteltavaa, sillä soittotunnit, yhteissoitot, musapaja, iltaohjelmat ja sakkiturnaukset ymym. täyttävät viikon iloisilla aktiviteeteilla. Soittointoa saadaan seuravaan kesään saakka, samoin saamaa asiaa harrastavia uusia kavereita.

Leirinjohtajana on toiminut Tiina Weyner, jolla on omia lapsia opistossamme. Hän on ansiokkaasti ollut hyvässä yhteistyössä sekä opistoomme että Päivölän kansanopistoon ja leiri on rullannut varmasti ja leppoisan oloisesti, vaikka johtajalla varmaan on ollutkin kiireisiä aikoja. Tiina lopettaa nyt leirinjohtajan tehtävät ja haluan kaikkien puolesta kiittää häntä eteemme tehdystä työstä.

Tärkeänä osana leiriä ovat toimineet vastuuvanhemmat, joita leiriläisten nuorentumisen mukana olikin tänä kesänä ennätysmäärä. Yhdessäolo aamulenkkeineen ja lapsista huolehtimisineen hitsaa vanhempiakin yhteisöön. Toistensa tunteminen kuuluu myös opiston käytävillä iloisena puheensorinana lapsia odotellessa.

Itselleni koen haasteellisena tehdä Tiinan jälkeen johtajan tehtäviä. Tiina on onneksi valmistanut minua hyvin ja tulee auttamaan tarvittaessa minua. Toivon tietenkin saavani kaikien mukana hääräävien tuen, jotta onnistumme tekemään yhtä hyvän leirin kuin aiempinakin vuosina.

Päivölä- Päivö-lä-lä
Päivölä- lö-lää!