Usein kuulee otsikon lauseen joltain puolitutulta, jolla ei ole kovinkaan suurta mielenkiintoa saada kysymykseensä rehellistä ja aitoa vastausta. "No, mulle kuuluu... ai sä menit jo, moimoi"

Helsinkiläiset musiikkioppilaitokset antavat suoraan oppilailleen itselleen mahdollisuuden vastata kysymykseen musiikin muodossa "Mitä kuuluu?" –konserttisarjan kautta. Siitä syntyy varmasti rehellinen kuva, mitä on tämän päivän musiikkiharrastus ja sen myötä musiikkikasvatus.

Se on oppilaslähtöistä, yksilön huomioivaa, virikkeitä antavaa, itsetuntoa ja itsetuntemusta sekä sosiaalisuutta kehittävää aikuiseksi kasvun tukemista, jossa elämän yhtenä rakennusaineena on musiikki.

Lapset ja nuoret konsertoivat eri puolilla Helsinkiä kaupungin kulttuuritaloissa toisilleen sekä kaikille, jotka haluavat oikeasti tietää mitä kuuluu. Tule toteamaan itse, että "Kiitos, hyvää"

-- --- --
Ylläolevan kirjoituksen tein esipuheeksi helsinkiläisten musiikkiopistojen yhteisen konserttisarjan esitteeseen. Helsingin musiikkioppilaitokset kertovat soittaen musiikilliset kuulumisensa seuraavasti:

4.2. Maanantai Pop & Jazz Konservatoriossa (Arabiankatu 2)
5.2. Tiistai Helsingin konservatoriossa (Ruoholahdentori 6)       
11.2. Maanantai Malmitalo Ala-Malmin tori 1
13.2. Keskiviikko Sandelsissa (=Lönkan, Töölöntorilla, Topeliuksenkatu 2)
14.2. Vuotalossa (Mosaiikkitori 2)

Konsertit alkavat klo 18.00
Konsertteihin on vapaa pääsy.
Käsiohjelma: http://www.popjazz.fi/fi/konsertit/muut_tapahtumat

Tervetuloa!