Nyt on tulossa iso tunku!

Suomi on kesätapahtumien luvattu maa. Joka niemessä, notkossa ja saarelmassa on isompi tai pienempi kyläjuhla, joista toiset kasvavat suuremmiksi festivaaleiksi kansainvälisine esiintyjineen ja toiset säilyttävät kotoisan kesäidyllinsä.

Säiden puolesta arvaamattomasta kesästa tekee upeamman myös järkähtämättä eteen tulevat harrastusleirit. Jokainen vähänkin asialleen omistautunut harrastaja hakeutuu sille suosikkileirilleen, joka kuuluu vakituisiin kuvioihin ja jota ilman ei kesää oikein olekaan.

Näin on myös meillä. Keski-Helsingin musiikkiopiston musiikkileiri Päivölän kansanopistolla on suosittu ja nyt varmaan suosionsa huipulla.  Maanantaina alkanut ilmoittautuminen alkoi reippaasti, tämän viikon aikana torstaiaamuun mennessä ilmoja oli kertynyt jo 85! Leirille otetaan edelisen vuoden tapaan ilmoittautumisjärjestyksessä vain 100 ensimmäistä oppiin haluavaa.

Viime vuonna oli ensimmäinen kerta, kun Päivölän tilat aiheuttivat sen, ettei kaikkia halukkaita voitukaan ottaa leirille. Idyllinen ympäristö ja sopiva etäisyys Helsingistä ovat kuitenkin pitäneet meidät Päivölässä, sillä suuri osa leirin ainutlaatuisesta ilmapiiristä tulee juuri kansanopiston viihtyisästä pihapiiristä.

Leirille tosissaan haluavien kannattaa siis tehdä päätöksensä nopeasti ja ilmoittautua ajoissa. Oma näppituntumani vihjaa, että leiri on täynnä ennen ilmoittautumisajan loppua. Tarkemmat leiritiedot ja ilmoittautumisohjeet ovat verkkosivuosoitteessa: http://www.khmusiikki.fi/index.php?mid=33