Tervetuloa Keski-Helsingin musiikkiopiston päättäjäiskonserttiin
keskiviikkona 23.5. klo 18.00
Konsertti pidetään Musiikkitalon Black Boxissa, mikä on esityspaikkana houkutteleva ja innoittaa meidät moniin hyviin esityksiin.

Päättäjäiskonsertissa esiinnytään tilaan sopivalla ohjelmalla, joten Black Boxiin erityisesti sopiva rytmimusiikki on normaalia enemmän esillä. Siitä vastaavat Joonatan Rautiolan kokoama poppoo, tällä kertaa laulajana esiintyvä Sallamarja Hätinen sekä omaa teräskielikitaramusiikkiaan tekevä, mielenkiintoinen Leevi Erkkilä.

Myös Lampaanpolskan ryskettä, rytmiä ja nytkettä -projektimme viimeinen esitys saa sijansa konsertissa.
 
Perinteitäkin vaalitaan.
Opinnoissaan tavoitteeseensa edenneet saavat musiikin perustason tai musiikkiopistotason tutkintotodistuksen. Stipendejä jaetaan pernteiseen tapaan; kannustaen, kehitys huomioiden, joukkuehengen luominen tai ryhmässä tehty ponnistus.   
Uuden flyygelin tarve opistoomme kiteytyköön Anastasia Kozlovan soitossa.

Black Boxin katsomo on valitettavasti tämänvuotiseen esiintyjämääräämme nähden pieni, joten toivomme, että jokainen opiston oppilas tai opettaja tuo varsinaiseen päättäjäistilaisuuten vain yhden kuulijan.

Poikkeuksena ovat todistusten saajat, joiden perheet voivat osallistua tilaisuuteen kokonaisuudessaan. Muut perheenjäsenet, kollegat ja ystävät, joilta Lampaanpolska-esitys on vielä jäänyt kuulematta, ovat tervetulleita seuraamaan kutsuvieraille suunnattua Lampaanpolskan pääkenraalia ennen kevätjuhlan alkua klo 17-17.15.

Olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan kesän saapumista kanssamme.

Reksi

Ohjelmassa:
 • Puhallinbändi, op. Joonatan Rautiola
 • Anastasia Kozlova (piano), op. Antti Hakkarainen
 • Rehtorin puhe ja todistusten jako
 • Salla-Maria Hätinen (laulu), op. Hanna Shemeikka-Ståhlberg
 • Johtokunnan puheenjohtajan puhe
 • Leevi Erkkilä (kitara), op. Jukka Särkkä
 • Lampaanpolska-orkesteri:
  -Tuku Tuku Lampaitani
  -Lampaanpolska