Tänään täällä on kovasti tohinaa ilmoittautumisten merkeissä.

Ihmiset täyttävät talomme terveellä hälinällä ja
soittotunteja yritetään sovittaa koulujen lukujärjestyksiin.

On mukava huomata, että uutta paikkaamme ihastellaan ja odotellaan innokkaina, että päästään kokeilemaan luokkien soivuutta. Toimintamme on ensi viikolla täydessä käynnissä, vaikka tavaroiden lopullisesti paikoilleen asettumisessa toivon kärsivällisyyttä. Loppujärjestelyt eivät enää onneksi haittaa opetustoimintaa.

Jos sinulla on jotain käyttökelpoista, jota et tarvitse, voit kysyä, löytyykö täältä hyötykäyttöön hyvä koti vanhalle hyväkuntoiselle tavarallesi.

Syksy sujuu varmasti sujuvasti ja tähtäämme tominnassa jo projekteihinkin. Vuorovaikutusprojektimme "Draamalle kaarta" koskettaa ainakin orkestereitamme ja tähtäimeksi asetetaan Kuopion Nuori soittaa -tapahtumaan osallistuminen.

Tieto, jota kaikki opistolaiset tarvitsevat, on verkkosivullamme, koski se lukuvuoden opetuskertojen määrää tai sairastapauksissa toimimista. Lisäksi toimisto auttaa mielellään oikean tiedon löytämisessä.

Toivon, että kaikki yleinen tiedottaminen sikainfluenssasta on turhaa, mutta kuitenkin, että jokainen opistomme oppilas noudattaa omasta koulustaan saamiaan ohjeita myös meillä. Käsien pesu ja hyvä kuivaus riittää ennen tuntia, kun olet terve. Muistutan samalla myös siitä, että musiikkiopistokin on oppilaitos ja vaikka soittotunnille kuinka haluaisi, niin sairaana täytyy jäädä kotiin. Niin oppilaan kuin opettajan.

Mukavaa lukukauden alkua toivottaa,

Reksi