Lokakuun loppupuolella kirjoittelin Musiikki - oppi - laitos otsakkeella hallinnon tärkeydestä eli yhteydestä siihen, että luokissa ja lavoilla sujuu kuin rasvattu. Hyvä hallinto ei vie huomiota, vaan toimii taustalla, hallinnon tehtävänä on mahdollistaa.

Olen kiitollinen kannatusyhdistyksemme hallitukselle erinomaisesta työstä, jota sen jäsenet ovat tehneet. Eritoten haluan tietenkin kiittää poisjääviä haliituslaisia. Puheenjohtajamme Pia Palmén sekä hallituksen jäsenet Malla Sunell ja Erkki Kautto lopettavat tämän vuoden loppuun hallitustyönsä. 

Heidän kokemuksensa ja panoksensa on ollut korvaamaton. Viimeksi se on nähty opistomme suuressa prosessissa; tänne Kallion toimitiloihin muutettaessa. Hallituksen jäsenten ammateista on ollut valtavasti hyötyä kuten myös heidän taidoistaan valita oikeita ihmisiä auttamaan meitä tässä mahtavassa operaatiossa. Kiitokset Pia, Malla ja Erkki!

Eilisessä syyskokouksessa valittiin sitten uusi hallitus meille. Olen iloinen, että poisjäävien panos etsiä vastuunkannon jatkajia on tuottanut tulosta. Uskon, että uusi hallitus pystyy jatkamaan suoraan samasta tilanteesta suoraan eteenpäin.

Onnea Riitalle, joka tarttuu haasteeseen ja luotsaa meitä puheenjohtajana!
Onnea uusille jäsenille Marikalle, Ollille, Kaille!
Sekä tietenkin onnea uudelleenvalituille, jotka ovat ansainneet luottamuksensa hallitustyössä.

Hallitus vuodelle 2010 on:
Puheenjohtaja: Riitta Palmén
Jäsenet: Mari Karjalainen (2v), Olli Miettinen (2v), Kai Amberla (1v), Marika Kecskeméti (1v).
Varajäsenet: Anto Leikola (2v) ja Päivi Mäkynen (1v)

Olen varma, että halltuksen jäsenet mielellään ottavat vastaan kaikkia ideioita, parannusehdotuksia ja palautetta siitä, kuinka voisimme kehittää opistoamme siten, että se edelleen on meille paras ahdollinen paikka opiskella musiikkia ja nauttia siitä!