ja on kivaa, että se soi kanssamme:

Annantalo soi -viikon aikana luvassa on eri taidelajien kohtaamisia, musiikkiyllätyksiä ja konsertteja. Ohjelmaan liittyvä näyttely Sibelius-viesti on esillä Annantalon toisessa kerroksessa tapahtumaviikon ajan. Keski-Helsingin musiikkiopiston nuori sellisti Oona Amberla on soittanut Sibeliuksen Andantino C-duurissa -kappaletta Annantalon eri taideryhmille ja näin kuljettanut Annantalon Sibelius-viestiä. Näyttelyssä saamme nähdä millaisiin töihin nuoren Sibeliuksen sävellys on innoittanut Annantalon lapset ja nuoret.  

Annantalolaiset lapset ja nuoret ja musiikkiopiston soittajat ovat tutustuneet toisiinsa teeman myötä. Uudelleen! -konsertissa Sami Niemisen teatteriryhmä on suunnitellut draamallisia juttuja Tarmo Anttilan sovituksiin kappaleista Norjalainen sottiisi ja HIljainen polska. Hyvässä hengessä -konsertissa tanssirynmä osallistuu rytmillisiin esityksiin valloittavalla tavalla.

Uudelleen!

ma 9.11.2015 klo 18.30, Vapaa pääsy
Annantalon juhlasali, Annankatu 30, Helsinki

Keski-Helsingin musiikkiopiston jousiorkesteri Da Capo esiintyy johtajanaan Sanna Salmenkallio.
Orkesteri soittaa Antti Hakkaraisen Mikrokonserton I herääminen, II vielä unessa, III aamusirkus sekä kaksi kansanlaulua: Norjalainen sottiisi ja Hiljainen polska. Konsertissa soittavat myös viulistit Riku Miettunen ja Juulia Heikkinen sekä sellisti Aapo Leppänen. Konsertin tunnelmissa myös esiintyy Annantalon teatteriryhmä Into. Konsertti kestää noin 60 min.

Paikkavaraukset: [email protected]

Hyvässä hengessä 

ti 10.11.2015 klo 18.30, Vapaa pääsy
Annantalon juhlasali, Annankatu 30

Taikahuilut ja kitaraorkesteri Kääk! Keski-Helsingin Musiikkiopistosta esiintyvät Jukka Särkän ja Heli Talvitien johdolla. Ohjelmassa on musiikkia moneen makuun: Bachia, elokuvamusiikkia, lastenlauluja, iskelmiä ja kansanlauluja. Taikahuilujen seurassa soittaa myös muita Keski-Helsingin musiikkiopiston puhaltajia. Konsertissa vierailee Annantalon tanssiryhmä Dancehearts. Konsertti kestää noin 70 min.

Paikkavaraukset: [email protected]

MaaritKytoharju_13.jpg

Musiikkiopistolaiset keikalla!  (Kuva: Maarit Kytöharju)