Musiikkiopiston vuosikierron kovin kuhina ajoittuu keväälle. Olemme valmistautumassa lukuvuoden loppusuoralle. Valmistaudumme kevään suorituksiin, soittajaisiin ja konsertteihin. Samalla ajatukset sirtyvät kohti kesää ja ensi lukuvuotta. 

Uudeksi oppilaaksi?

Varmaan sinunkin naapurustossasi, ystäväpirissäsi tai ihan omassa perheessäsi on noin koulunaloitusikäinen lapsi, joka on kiinnostunut ja innostunut musiikista. Koska musisointi on kivaa, niin kannattaa ilmoittautua musiikkiopiston oppilasvalintoihin. Näin voi päästä Mukaan musiikkiin! 

Nyt me soitetaan! 

Pienten intoa voi tutkia tutustumalla soittimiin. Tarjoamme viisi-kuusivuotiaille loistavaa lähituntumaa soittimista Nyt me soitetaan! -konsertteissa ensi viikolla ti-ke-to klo 18.00. Tietoja konserteista.

Päivölään!

Kesäleiri on yksi nuorten tärkeimpiä musiikkikokemuksia. Opistomme oma leiri Päivölän kansaopistolla on lähes kolmenkymmenen vuoden ajan antanut turvallisen ympäristön hankkia ensimmäiset leirikokemukset hyvien opettajien ja mukavien ihmisten kanssa. Vanhemmatkin ovat tervetulleita. Muutaman leirikesäm jälkeen voikin sitten kokeilla ilman vanhempia ja pian onkin jo nuoren aikuisen aika siirtyä vakakunnallisille sinfoniaorkesterleireille. Ilmoittautuminen on auki!

Soitellaan ja suunnitellaan!

mukaan.jpg