Opistomme toiminta on lähtenyt reippaasti käyntiin. Putkiremontin jäljiltä tyhjennetään viimeisiä muuttolaatikoita ja paikkamaalauksia tehdään opiston tiloissa vielä jonkin aikaa. Muuten kuulostaa siltä, että luokissa soi taas hyvin. 

Eniten musiikkiopistossa käyviä haitannee pienimpien muskarilaisten olosuhteet, sillä vaunuvajamme on työmaa-alueella. Korostan vielä, että vaunuja tai pyöriä ei voi missään nimessä tuoda sisätiloihin. Niille on varattu alue opiston sisäänkäynnin kohdalta piha-alueelta. Pahoittelen samalla, ettei siellä ainakaan toistaiseksi ole sadekatosta. Emme myöskään vastaa vaunujen säilytyksestä siellä. Ensimmäisen kerroksen remontin päätyttyä pääsemme onneksi taas käyttämään vaunuvajaa.

Muissa yleisissä tiloissa ollaan jo loppusuoralla. Saleissa on vielä ylimääräistä tavaraa ja pientä kohentamista, mutta kohtapuoliin nekin löytävät paikkansa. Viimeisimpien luokkien paikkamaalaukset loppunevat tällä viikolla.

Opettajia iusaa se, että opehuoneestapuuttuu pari listaa ennenkuin tavarat saadaan paikoilleen. Samalla odotellaan kuumeisina, milloin remponttimuutossa hajonneen kopiokoneen tilalle ilmestyy uusi. Toivottavasti heti alkuviikosta. 

Mutta toiminta on jo täysillä!
Tällä viikolla käynnistyivät myös Tutti Frutti ja Da capo -orkesterien harjoitukset. Orkesteritoiminnassa on nyt uusi aika, sillä johtajat ovat uusia. Orkestereita vetävät Vuokko Juutilainen ja Mika Seppänen. Ilolla otamme heidän ammattitaitonsa ja energiansa vastaan ja tiedämme, että orkestereissa saadaan elämyksiä, joista seuraa oivalluksia ja paljon iloa! Tätä kaikkea voi tulla seuraamaan orkesterikonserttiin keskiviikkona 11.10. klo 18.00 Kinaporin palvelukeskukseen. 

Mukavaa lukuvuoden alkua toivottaa Reksi