Musiikkiopistomme Elämys, oivallus, ilo! -hankkeen pajapäivä oli lauantaina. Oli mahtavaa olla Tiivistämössä sadan lapsen ja nuoren kanssa katsomassa, kuinka musisointi yhdessä kehittyy. Ihanat ohjaajat Anne Korhonen ja Outi Sädekallio-Snellman Teatteri Ilmi Östä vetivät vuorovaikutus- ja keskittymisharjoitteita osallistujille ja tunnelma senkuin vain parani.  

Päivän esitys oli samalla osa Fair Saturday -tapahtumaa. Espanjan Bilbaosta alkunsa saanut tapahtuma on vuosi vuodelta kasvava kansainvälinen kulttuuriliike. Se tarjoaa vaihtoehdon kulutuskulttuuria juhlivalle Black Friday- tapahtumalle ja kutsuukin vuorostaan ihmiset kaupungille kuluttamaan yhdessä kulttuuria ja parantamaan maailmaa. Samalla nostetaan tärkeitä sosiaalisia ja yhteiskunnallisia teemoja esille.

Tänä vuonna Fair Saturdayta juhlistetaan 180 kaupungissa ympäri maailmaa yli 10 000 taiteilijan voimin! Helsinki oli nyt ensimmäistä kertaa mukana. Vielä voit lahjoittaa Suomen mielenterveysseuran lasten ja nuorten mielenterveystyöhön sopivaksi katsomasi summan tästä.

Lisätietoja:
Elämys, oivallus, elo!
Fair Saturday