Hyvä musiikkiopistoperhe!

Toivottavasti uusi vuotenne on lähtenyt kivasti käyntiin. Meillä ainakin eilisessä opettajakunnan kokouksessa oli lähes railakas tunnelma. Suunnittelimme kevään kulkua ja saimmekin kivaa aikaiseksi.

Kamarimusiikkiperiodi alkaa maaliskuussa. Opettajalta saa lisätietoja, minkälaisiin kokoonpanoihin voi osallistua. Harjoitusajat ovat pian tiedossa. Luvassa on trioa, kvartettia, improvisointia, kansanmusiikka ja viihdemusiikkia eli kaikkea sellaista mitä emme normaalissa toiminnassa pysty joka vuosi tarjoamaan. Tällä kertaa periodi on suunnattu ensisijaisesti vähän varttuneemmile, koska Tuulenpesiin viime lukuvuonna saivat osallistua perheen pienemmät. 

Keski-Helsingin juhlaviikoilla 4.-13.5. kuulemme sitten lukuisissa konserteissa ja tapahtumissa periodin satoa, kuten myös muutakin 35. toimintavuoteemme sopivaa soivaa esitystä. Juhlaviikkojen ohjelma julkistetaan ennen talvilomaa, joka pidetään viikolla 8.

Vaikka lapset ovat innokkaita ja vanhemmat kannustavat käymään tosissaan tunneilla, kannattaa muistaa, että soittotunnille ei tulla sairaana. Musiikkiopisto on kouluun verrattava monen hengen laitos ja taudit leviävät nopeasti. Hyvä sääntö on, että jos lapsi ei mene kouluun, ei tulla tunnillekaan. Se on toisten huomioon ottamista. 

Musiikkikasvatuslehti Trioli ilmestyy aprillipäivänä. Se kertoo musiikkikasvatuksesta ja musisoinnista yleistajuisesti ja ihmisläheisesti, siten, kuinka opistossamme on totuttu toimimaan. Jos sinulla tai ystävilläsi on lukijakunnallemme asiaa, voi Trioliin varata ilmoitustilaa ensi viikon loppuun asti. Kysymykset ja lisätiedot.

Mukavaa alkavaa vuotta, tavataan musiikin merkeissä!
Reksi