Eilen kävimme tutustumassa Ebeneser-taloon vanhempainilan merkeissä. Paikalle oli saapunut parisenkymmentä henkeä keskustelemaan asioista uuden toimitilan tiimoilta.

Wivi Lönnin piirtämän talo valmistui 1908 helsingin Sörnäisiin ja sen historia on liittynyt koko ajan lapsiin. Lastenarhanopettajien koulutuslaitos lähti talosta 1990-luvulla ja viimeksi koulussa ennen meitä vaikuttaa Helsingin kaupungin dysfasia-koulu. Koulu muuttaa Aleksis Kiven koulun tiloihin ensi syksyksi.

Eilen pidettiin myös kannatusyhdistyksen kevätkokous, jossa käsiteltiin normaalit kevätkokousasiat. Oli mukavaa, että moni vanhempainillassa ollut jäi myös kevätkokouksen ajaksi paikalle.

Hallituksen kokouksessa todettiin, että Ebeneser-kouluun muutto on valtava satsaus ja suurta työtä vaativa ponnistus. Itse uskon, että ponnistusten tulokset pakitsevat meitä monet vuodet ja että muutto pitkällä tähtäimellä on erinomainen siirto hyvälle ja keskeiselle paikalle Helsingissä.

Musiikkiopistomme aloittaa syyslukukauden Ebeneser-talossa. Nyt saimme aavistella talon henkeä ja kierrellä tiloissa. Itse remontti- ja muuttopuuhiin pääsemme kesäkuusta. Opiston naisten miesten talkoopäivä on 1.6.