Ennen varsinaista koulujen alkua on hyvä katsoa kuinka kesä on mennyt. Onhan tullut rentouduttua, liikuttua, levättyä ja nautittua kesästä? Hyvä, niin pitääkin. Toivottavasti kaikki Reksin vuodatuksen lukijat ovat saaneet kesästä uusia virikkeitä tulevaan ja sopivaa etäisyyttää vanhaan, oli sitten kesän viettänyt missä vaan tai miten vaan.

Päivölän musiikkileiri meni kyllä niin hyvin kuin vain saatoin odottaa. Kaikki mahduttiin syömään ja musisoinnissa oli kesäleirille kuuluva ilo ja riehakkuuskin mukana. Pidetään ne tallella myös ensi lukuvuoden ajan musiikkiopinnoissa.

Minulle jäi kesäleiristä monta hienoa muistoa, niin pihoilta, tunneilta kuin konserteistakin. Esim. Williamin ilme, kun yllätin hänet pahanteosta saunassa, tai Walterin hieno sellosoolo matineassa, tai hetki kun osallistuin soittopajaan Ronjan perässä soittoputkien välissä hypellen, tai kuunnellessani Matin suunnitelmia paukkumaissien pussituksista, tai avatessani Fannin huoneen lukkoa tai ihmetellessäni itsekseen räjähtänyttä hehkulamppua biljardipöydälle tai kun opettajien kanssa söimme saunaillassa kakkua, tai... muistoja on todella monia, niin varmaan muillakin.

Kiitän kaikki leirille muodossa tai toisessa osallistuneita (nimim. Hard Face). Yritetään tehdä ensikesästä vähintään yhtä hyvä. Lainaan tähän lopuksi aamiaismehupurkkini kylkeä: "Hyvään tährätähän, mutta priimaa tuppaa tulemahan..."