Vaikka kevätsää ei ole kovinkaan keväinen, ovat vuosikalenterit jo niin pitkällä, että ensi vuoden suunnitelmia tehdään kiivaasti. Jotta ensi vuodessa olisi muutakin kuin kevätlintujen lirkuttelua, laulelua, huhuilua ja muutakin pöhinää, kannattaa hetken miettiä, mikä elämään tuo elämisen arvoisia hetkiä. Hetkestä toiseen johtavan punaisen langan.

Meille musiikkiopistolaisille se on musiikki. Harjoittelussa saa haastaa itsensä, oppii joka päivä uutta, ei ainoastaan musiikista, vaan myös itsestään ja ympäristöstään. Musiikista saa itselleen sielunsa peilin. Esiintyessään saa jakaa erilaisia tunteita, ja saa itse nauttia niistä. Musiikki on elämässä kasvamisen väline. 

Musiikki antaa myös ystäviä. Yhdessä soittaminen ja kehittyminen kasvattaa meitä yhteispelin kautta sekä itsetuntemukseen että suvaitsevaosuuteen toisia kohtaan.

Onko sinun lähipiirissäsi musiikista nauttivia lapsia?  
Nyt on viimeinen hetki ilmoittautua muskariin tai musiikkiopiston pääsykokeisiin aloittamaan jonkin soittimen soitto.

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY 30.4.
Ilmoittautumisohjeet ovat sivulla www.khmusiikki.fi

SOITIN- JA LAULUOPETUKSEN OPPILASVALINTOIHIN 1.–30.4.2017 
Viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, puhallinvalmennus (nokkahuilu), huilu, oboe, fagotti, klarinetti, saksofoni, trumpetti, pasuuna, piano, harmonikka, kitara, pop-jazzlaulu

MUSKARIIN (0–8 v.) uusille muskarilaisille 15.5.2017 alkaen. Uutuutena lauantaimuskari!

KUOROJEN (Tinttaralla 6–9 v. ja Okariina 10–14 v.) laulunäytteeseen, sari.norja(at)khmusiikki.fi