Kevät tulee ja päivä pitenevät niin nopeasti, että tulee jo kesä mieleen. Ja kesä ilman musiikkileiriä on kuin kala ilman polkupyörää. Ja paras leiri on tietenkin oma musiikkileirimme Päivölässä Valkeakoskella.

Päivölän leiri on meille monille jo tuttu. Siellä hankitaan taitoja ja edistytään valtavaa vauhtia. Ja saadaan uusia kavereita. Myös uusien oppilaiden on helppo tulla Päivölään, sillä se on hyvä ja turvallinen paikka lapselle ensimmäiseksi musiikkileiriksi.

Vanhoille kävijöille on luvassa pieniä käytännön muutoksia. Leirille ilmoittaudutaan verkkosivulla olevalla lomakkeella ja itse leirikirje tulee modernisti sähköpostitse sitten juhannuksen alla.

Pianistien musapaja on saanut vuosien varrella niin suuren suosion muidenkin soittajien keskuudessa, että kaikki eivät millään mahdu mukaan. Onneksi löysimme viime kesän soittopajakokeilun kautta ratkaisun tähän ongelmaan.

Vanhemmat oppilaat menevät musapajaan ja pienemmät menevät soittopajaan. Soittopaja on alle kymmenvuotiaille tarkoitettu musisointiryhmä. Soittopajassa tehdään musiikkia keholla, rytmisoittimilla, laulaen ja liikkuen. Näin hahmotetaan musiikkia ja maailmaa mukavalla tavalla joka auttaa itse soitinopinnot hyvään vauhtiin.

Musapajassa meno jatkuu entiseen malliin kymmenvuotiaiden ja sitä vanhempien kanssa. Siellä on käytössä äänitysstudio. Leirin aikana valmistetaan äänitysohjelmaa käyttäen ryhmän oma kappale, joka sitten soitetaan CD:ltä iltamissa.

Näin saadaan paremmin kohdennettua oppimisen ilo ja osaaminen toistensa kanssa. Pienemmät saavat taitoja, joita tarvitsevat kehittyäkseen ja pääsevät sitten vanhempina laajentamaan näitä taitoja myös studiossa olemisen puolelle.

Päivölän huippuorkesterit toimivat entiseen malliin Sannan "Irma-täti" Salmenkallion turvallisessa ja innostavassa hoivassa

Leirin tiedot ja ilmoittautumislomake ovat verkkosivullamme.