Ensimmäinen opetusviikko on jo huipussaan. Jokaviikkoinen tunneilla käyminen, arkinen harjoittelu tuntien välissä pienin etapein eteenpäin on edistymisen salaisuus. Opettelemme pitkäjänteisyyttä, mitä kaikkein lahjakkaimmatkin tavitsevat. Saatikka sitten tavallinen musiikin harrastaja, joita meistä suurin osa on. 

Jotta jokainen jaksaa arkisen harjoittelun, tarvitaan intoa. Intoa saadaan tietenkin yhteiseistä hetkistä, joista joistakin syntyy elämän läpi säilyviä muistoja. Mahdollisuuksia tällaisten elämysten syntymiseen saamme tapahtumistamme, joita onkin runsaasti tänäkin keväänä. 

Opettajakuntamme aloittaa kevätlukukauden tutustumalla naapuriin. Järjestämme yhteisen koulutuspäivän Kallion musiikkikoulun kanssa. Jaamme mietteitä arvioinnista ja iloitsemme kehorytmiikan tarjoamasta ilosta musiikin tekemisessä. 

Konsertteja ja karnevaalia

Yhteistyömme alueen muiden toimijoiden kanssa jatkuu Kinaporin palvelutalossa 31.1. torstaina tarjotesssamme päiväkotikonsertin, jossa pienet soittavat pienille. Veikkaan, että sieltä poistuessaan ainakin jokunen pieni ihminen on saanut musiikkikärpäsen pureman. 

Ystävänpäiväviikon perinteeksi on muodostunut ystävänkonserttipäivä tiistaina 12.2., jolloin saleissamme on kuusi konserttia yhtenä iltana ja muutenkin melko yhteisöllinen hulina. Tervetuloa tarkistamaan! 

Orkesteritoimintamme huippuhetkiä ovat Kamariorkesterin konsertti maanantaina 13.2., jossa isommat soittajamme esiintyvät johtajanaan Mika Seppänen sekä pienempien soittajien Tutti Fruttin ja Da Capon konsertti keskiviikkona 17.4 johtajina Vuokko Juutilainen ja Mika Seppänen. 

Taidekarnevaalin järjestämme yhteistyössä Kalliolan Setlementin kanssa lauantaina 2.3. Luvassa on musiikkia, tanssia, taidetta, korupaja, värikylpyä ja muuta mukavaa perheille, vauvoille, lapsille ja nuorille ja vanhemmillekin. Kalliola täyttyy konserteista, tanssista, taiteilusta, musiikkituokioista, musakrista ja leikeistä sekä tutustumisesta erilaisiin soittimiin.  

Nyt me soitetaan on soitinesittelykonsertti, joka järjestetään 9.4. ja 10.4. viisikuusivuotiaille lapsille perheineen opistomme juhlasalissa. Täällä voi kuulla sellaisiakin soittimia, joita ei ole aikaisemmin edes nähnyt! 

Musiikkiopiston toiminnan kivijalka on musiikkileikkikoulu eli muskari. Muskarin kevätjuhlaa vietetään 8.5. Kinaporin palvelutalossa, jolloin myös talon asiakkaat saavat nauttia aivan pienimpien lasten kevätilosta.  

Päätämme lukukauden juhlallisesti Keväälle-konsertissa, Kalliolan Sirenius-salissa 15.5. Kuulemme innostavia esityksiä ja jaamme todistukset. Tervetuloa! 

Näiden mainittujen tapahtumien lisäksi soitinkohtaiset soittajaiset päivittyvät opistomme konsertit-sivulle.

Elämyksellisiä musiikkihetkiä kevääseesi!
toivoo Reksi