Mahtavaa kertoa, että parin vuoden työ on saanut aikaan paljon enemmän, kuin sen alkaessa uskalsin kuvitella! Suomen musiikkikasvatusseura FiSME:llä on tarjota kolmipäiväinen tapahtuma, jonka suunnitteluun ja toteutukseen osallistuu koko musiikkikasvatuskenttä. Valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät järjestetään 21.-23.11.

Musiikki vaikuttaa: Musiikkikasvatustutkimuksen teemapäivänä 21.11. Sibelius-Akatemiassa esitellään musiikkikasvatuksen tutkimuksen uusimpia tuloksia. Suomalaista musiikkikasvatusta tutkitaan laajasti ja siitä julkistetut kirjat esitellään täällä. Päivään ilmoittautuminen on 15.10.-15.11. ja sen on maksuton.

Musiikki kasvattaa: Musiikinopetuksen teemapäivänä 22.11. kuullaan luentoja, seurataan demokonsertteja ja osallistutaan  pajoihin! Täältä pohdittavaa ja välineitä musiikin opetukseen varhaisiästä kouluihin, erityisryhmistä seniorityöskentelyyn ja opettajien koulutukseen. Päivään ilmoittautuminen on 15.10.-15.11. ja sen on maksuton.

Musiikki yhdistää: Musiikkiharrastuksen teemapäivä musiikkitalossa. Oletko perheellinen, nuori tai aikuinen harrastaja tai vanhempikin? Hyppää kyytiin ja tule tutustumaan musiikkiharrastamisen eri mahdollisuuksiin!

Lisätietoja www.fisme.fi