Päämäärä

Tiistaisessa Siiville! – Juhlakonsertissa oli hieno tunnelma! Haluan kiittää kaikkia konserttiin osallistuneita: Esiintyjät lumosivat meidät. Tähtien intensiteetti, nuorison hehku ja into olivat läsnä ja pääsimme ainutkertaiseen tunnelmaan. Esiintyjien lisäksi myös lavan ulkopuolella meitä oli hieno porukka henkilökuntaa suunnittelemassa, roudaamassa, myymässä arpoja, luotsaamassa takahuoneissa ja kantamassa kortensa kekoon, talkoohengessä. Konserttituotannossa saimme Hanna Kososen korvaamattoman kokemuksen käyttöömme.

Opetushallitus mahdollisti tilausteostemme synnyn ja harjoitukset, F-musiikki osallistui takahuonetarjoiluihin, virittäjä Matti Kyllönen ja äänimies Ilkka Herkman lahjoittivat työnsä flyygelirahastollemme, Manna Kokko lainasi pakettiautoa, Esko Grundström lyömäsoitintarvikkeita ja sovituksensa ja lisäksi arpajaisvoitot saatiin lahjoituksina

Pääsimme lähemmäs pääräämme flyygelin hankintaa arviolta noin 10 000 euron edestä. Olemme kulkeneet jo matkan puoleen väliin, kasassa on noin 50 000 euroa. Se on uskomaton saavutus. Kiitokset kuuluvat myös kaikille niille noin 500 hengelle, jotka tulivat kuuntelemaan ja nauttimaan konsertissa. Te muutitte ponnistuksemme tulokseksi. Kiitos! 

Matka

Aikaa konsertin alkuideasta on kulunut melkein tasan kaksi vuotta, sillä se on mainittu ensimmäisen kerran eräässä apuaraha-anomuksessa, joka ei vielä silloin tärpännyt. Ehkä pääomamme nyt kartuttua myös Wihurin rahaston lisäksi muut apurahojen myöntäjät osaavat arvostaa ponnistuksiamme tulevissa päätöksissään.  

Olemme uhranneet paljon ja sitä myötä myös saaneet paljon. Vaikka päämäärämme on jollain tavalla konkreettinen taloudellinen sijoitus, niin tärkeimät asiat näkyvät, kuuluvat ja tapahtuvat kuitenkin muualla.

Ei päämäärä vaan matka

Flyygelirahastoa kartuttaessamme saavutamme jotain muutakin kuin rahaa. Se on musiikista syntyvän hyvänolon jakaminen, yhdessä tekeminen ja oppiminen, kasvaminen itsensä ja muut kohtaavana ihmisenä. Siihen osallisina ovat pienet ja varttuneet, opettelijat ja konkarit, amatöörit ja ammattilaiset. Kaikissa harjoituksissa, jokaisessa esiintymisessä.

Kiitos, että saan jakaa musiikin kanssanne.  

Reksi