Hyvät musiikkiopistolaiset,

Toivottavasti soitto sujuilevi sukkelaan
ja tuo elämyksiä, oivalluksia ja iloa perheisiinne.

Irti!
Tänä syksynä opistollamme toteutetaan poikkeuksellinen projekti, kun ensimmäistä kertaa Suomessa kaikki saman opiston oppilaat voivat osallistua yhteisen sävellyksen esittämiseen. Säveltäjä ja musiikin perusteiden opettajamme Minna Leinonen on säveltänyt oppilaillemme tilaimprovisaatio-teoksen Irti!, joka kantaesitetään Temppeliaukion kirkossa ma 8.12. klo 20.

Teos antaa meille paljon haasteita myös harjoitusten ja käytännön järjestelyjen suhteen ja tuo hiukan muutoksia oppituntijärjestelyihin. Kaikille yhteiset Irti!-teoksen suurharjoitukset pidetään Temppeliaukion kirkossa
•    ma 27.10. klo 12.30–15.30
•    ma 1.12. klo 12.30–15.30
•    ma 8.12. klo 16.00 alkaen
Oma opettaja tiedottaa muista harjoituksista.

Perheiden toivotaan varautuvan ajoissa näihin aikoihin ja hoitavan kouluun tiedon oppilaan poissaolosta.

Ebeneser-taloon vuoden kuluttua
"Sokerin talomme" omistajavaihdoksen vuoksi musiikkiopisto muuttaa uuteen toimitilaan Helsinginkatu 3–5:een. Tarkoituksena on aloittaa lukuvuosi 2009–2010 uudessa ympäristössä.

Arkkitehti Wivi Lönnin piirtämän talon omistaa Ebeneser-säätiö. Vuonna 1908 valmistunut rakennus on kautta historiansa toiminut lasten hyväksi, ja ensi syksynä talon asukkaita ovat säätiö, lastentarhamuseo, Keski-Helsingin musiikkiopisto ja lasten päiväkoti.

Talossa on avarat luokkatilat ja kaksi mukavankokoista salia opiston käyttöä varten, ja sinne on erinomaiset liikenneyhteydet raitiovaunulla, bussilla ja metrolla.

Tietoja säätiön toiminnasta ja rakennuksesta löytyy osoitteesta ebeneser.fi.

Vanhempainilta
Tule keskustelemaan musiikkiopistoasioista kanssamme. Vanhempainillassa voi kysellä opintoihin liittyvistä asioista ja Irti!-projektista sekä muutosta.

Vanhempainilta on keskiviikkona 22.10. 18.30 Panorama-salissa. Tervetuloa!