On etuoikeus olla hyvien ihmisten ympäröimä! 

Musiikkiopistomme uusi hallitus kokoontui epäviralliseen kokoukseen viime maanantaina. Hallitustyöskentelyyn on tulossa paljon uutta verta, sillä jopa puolet hallituksen kokoonpanosta on uusia jäseniä. Mukana on siis sekä kokemusta että uusia ajatuksia. 

Hallituksemme puheenjohtajana toimii Sanna Hokkanen, varsinaisina jäseninä ovat Hanna Kosonen, Teemu Leinonen, Terhi Liintola ja Tuula Lybeck sekä varajäseninä Elina Paatsila ja Jarkko Pakkala. Kaikki jäsenet osallistuvat kokouksiin.

Kokouksessa valmistelimme tulevaa toimintakautta ja käytiin läpi jokaisen roolit ja tehtävät. Pääsimme hyvään yhteisymmärrykseen ja jatkamme ilolla yhteistä työtämme opiston hyväksi. Henkilökunnan tukena toimivat luottamusmies Heli Talvitie ja työsuojeluvaltuutettu Eira Oksanen.  

Parjaillaan valmistelemme hallituksen ensimmäistä kokousta, joka pidetään torstaina 8.3. Siinä käsitellään opiston operatiivista toimintaa, päivitetään hallitus OPS-suunnittelun nykyvaiheeseen sekä aloitetaan tulevaisuuden suuntien hahmotus. 

Jos sinulla oppilaan vanhempana, henkilökunnan jäsenenä tai muuna läheltä asioitamme seuraavana henkilönä on asioita tai ideioita meille, voit ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti hallituksen jäseniin tai rehtoriin. 

Arkiasioissa sinua palvelee tietenkin avulias toimistomme: talousvastaava Lea Einiö ja opintosihteeri Salla Saarela. Rehtoriasioissa Petri Aarnion saa kiinni nopeimmin sähköpostilla ja puhelimella, ja hänen työhuoneensa oven auki ollessa voi mieluusti poiketa vaihtamaan kuulumisia. 

Tervetuloa!