Openeuvoston kokoukset meillä ovat useimmiten vilkkaita eikä eilinen kokous ollut suinkaan hiljaisimmasta päästä. Osaamme myös vakavoitua tarpeen tullen, muttei turhaan. Saan iloa siitä, kun ajatukset sinkoilevat ja vitsien heiton lomasta alkaa siiloutua asiaa. 

Ensi lukuvuoden projekti-ideiointi on päässyt hyvän alkuun. Lukuvuosi on Keski-Helsingin musiikkiopiston 35. toimintavuosi. Hankkeesemme kuuluu kamarimusiikkia ja orkesterimusiikkia, jossa pianolla on osuutensa. Flyygelin hankintakin saa lisäsiivet, kun marraskuun juhlakonsertti koittaa. Hankkeessa soitetaan eri tyylejä, siinä on erilaisia kokoonpanoja,  periodiopetusta ja tapahtumaviikkoa, eri ikäisiä ja kokoisia soittajia. Teemme täsmäsävellyksiä ja -sovituksia, mikrokonserttoja, esitämme musiikkia eri paikoissa, esimerkiksi palvelutaloissa, metroasemilla, toreilla ja turuilla. Esittelemme toimintaamme lasten karnevaaleilla ja teemme musavideon tai monta sellaista. Kutsume päiväkodit konsertteihin ja menemme vanhusten luo. Kuten teemme muutenkin, mutta nyt näytetään itsemme kunnolla!

Otamme mielellämme lisäideioita vastaan, jotta saamme elämyksiä oivaluksia ja iloa, sekä pääseme jakamaan niitä lähiympäristöömme. Näin aikoina on syytä viljellä sitä hyvää, joka musiikin harrastamisesta tulee.  

Keski-Helsingin juhlaviikot on syntynyt!