Kallion kulttuuriviikko – Kallio Kipinöi
tarjoaa laajan kattauksen kalliolaista taide- ja kulttuuri-osaamista. Nyt 14. kerran järjestettävä kymmenpäiväinen tapahtuma koostuu Kallion alueella toimivien yksityisten sekä erilaisten järjestöjen ja yhteisöjen itsenäisesti toteuttamista ohjelmista. Kipinöi -viikolla on tarjolla koko kulttuurin kirjo: ruumiinkulttuurin kautta lastenkulttuuriin, musiikkia, teatteria tai elokuvia unohtamatta. Kattauksen täydentävät lukuisat näyttelyt!

Myös Ebeneser-talossa kipinöi!
Kallion vanhin kivitalo avautuu yleisölle Kallio kipinöi -viikolla. Helsinginkatu 3-5:een ovat tervetulleita kaikki musiikin ja lastenkulttuurin ystävät.

Talossa toimivan Keski-Helsingin musiikkiopiston lapset ja nuoret esiintyvät
yleisölle pitkin viikkoa. Toisen kerroksen juhalsalissa selloillaan lauantaina, soitellaan kitaraa tiistaina ja iloitellaan huiluilla torstaina.

Ebeneser-säätiön lastentarhamuseo on avoinna kolmannessa keskiviikkona klo 12-18. Intiaaniteltassa pääsee kuuntelemaan satua Sika Sippurahännästä ja rakentelemaan isoista palikoista.

Jälkimmäisenä lauantaina talon kotitaiteilija Emil Holmström kutsuu ystävänsä kylään. Toisen kerroksen juhlasalissa kuullaan nykymusiikkia pianistin ja alttoviulisti Tuure Kilpeläisen voimin. Kun joukkoon lisätään vielä ballerina Auri Ahola, on ennennäkemätön taidepläjäys valmis!

Opiston ohjelma Kipinöi -viikolla:
la 19.11. klo 14.30 Selloilua. Sellostajat (op. Helli Seppä) ja Rauman musiikkiopiston selloryhmä yhteiskonsertissa.

ti 22.11. klo 18.30 Soita minulle kitaraa. Estradilla nuoret kitaristit, opettajina Jukka Särkkä ja Osmo Palmu.

to 24.11. klo 17.45 Huiluiloa. Estradilla nuoret huilistit, opettajana Heli Talvitie.

la 26.11. klo 14.00 Indien rajapinnoilla. Vaihtoehtomusaa. Atte Kilpeläinen, Emil Holmström ja ballerina Auri Ahola. Säveltäjinä mm. Owen Pallett ja Nico Muhly.

Oman Kallio kipinöi -ohjelman saa Kallion kulttuuriverkoston sivulta.
Tuostusversio tästä.
Ebe-uutinen Helsingin Uutisissa.

Mukavaa kaupunginosafestivaalia!