Tervehdys nettiystävät.

Olen palannut takaisin töihin, ensin joululomalta ja sitten isyysvapaiden ensimmäiseltä jaksolta. Tänään kolme viikkoa täyttävä tyttöni jaksaa hyvin kotona äitinsä kanssa. Oma aikani jakautuu kahteen maailmaan, kotiin ja tänne töihin.

Opistomme kevätlukukausi on lähtenyt hyvällä tohinalla käyntiin. Olemme kotiutuneet uuteen paikkaan ja totuttelemme talon käyttäytymiseen. Etenkin näin kovilla pakkasilla lämpöjärjestelmän ja vessojan kanssa joudumme kommunikoimaan talonmiehen kanssa, jotta ne toimisivat niin moitteettomasti kuin tällaisessa talossa on mahdollista. Viime openeuvoston perusteella tuntuu, että olemme kaiken kaikkiaan tyytyväisiä asioiden kulkuun ja oloomme täällä.

Myös ensimmäiset tilinpäätöstiedot osoittavat, että muuttomme remontteineen on onnistunut ja voimme taas katosa tulevaisuuteen. Sitä on palaaminen opetustyöhön. OPSien päivittäminen on alkanut ja prosessiin menneekin runsas lukuvuosi.

Lähitulevaisuudessa saan ilon tavata jokaisen opettajamme henkilökohtaisesti kehityskeskusteluissa. Toivonkin, että jokaisen kanssa pääsemme hyvää keskusteluun, jossa voimme tarkastella työyhteisömme iloja ja huolia jokaisen omasta näkökulmasta.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille, Reksi