Rehtori on jo palannut kesän helteistä toiveenaan vilvoitella opistolla yhdessä toimistoväen kanssa. Vanhan kivilinnamme ylisillä vaan tuo lämpötila tuppaa nousemaan kolmenkympin tietämille näinä loppukesän kauniina päivinä, joten työtä tehdessä tuleekin aidosti hiki.

Kevät oli vilkas ja tapahtumia oli paljon, ja sillä aiomme jatkaa tänäkin lukuvuonna. Opettajien ja oppilaiden kanssa aloitamme lukukauden torstaina ja tunnelma nousee entistäkin lämpimämmäksi. Olen varma, että alkuhässäkät selvitetään tyylikkäästi. Pian ovat taas lukkarit kunnossa ja arkinen aherrus normaalisti täydessä vauhdissa. Tervetuloa poppoot!

Syyslukukauden kohokohtia ovat:

Mestarien messissä 
9.9. klo 19.00 Kansallisopperan orkesteri sekä Keski-Helsingin, Kirkkonummen ja Länsi-Helsingin musiikkiopistojen orkesterisoitinten oppilaat antavat konsertin Atso Almilan johdolla. Luvassa orkesterimusiikin helmiä kuten Sibeliuksen Valse triste ja Intermezzo Karelia-sarjasta, M. de Fallan Tulitanssi sekä vaikkapa Elgarin Pomp and Circumstances -marssi. Vieraina myös laulusolistit Jyrki Anttila ja Jaakko Kortekangas. http://www.ooppera.fi/ohjelmisto/mestarien_messissa/2668/12554

Siiville!
4.11. klo 19.00 Kulttuuritalolla alkaa juhlakonsertti 35. toimintavuotemme juhlistamiseksi. Konsertin lipputulot ohjataan flyygelirahastoon. Lavalla mm. Jorma Hynninen, Marzi Nyman sekä Lauluyhtye Rajaton. Lipun hinta 35 sisältää toimitusmaksun. Kantaesityksiä ja elämyksiä koko suvulle. Tarkempi ohjelma julkistetaan pian. Tapahtumaan pääsy alkaa jo klo 17.00 alkaen. Osta liput.

Joulun tuiketta
2.12. on perinteisen joulukonserttimme aika Temppeliaukion kirkossa. Esiintymässä erilaisia yhtyeitä, solisteja puhallinorkesteri. Täältä saa joulumielen.

Näiden väliin, ennen ja jälkeen mahtuu paljon aherrusta, soittoa, iloa ja riemua musiikin parissa sekä opistolla että kotona. Yhteisiä kokemuksia ja elämyksiä lukukauteen toivottaa Reksi.