Tervetuloa nauttimaan barokkimusiikin tunnelmista! 

Concerto Kurvi 11.10.

Musiikkiopistomme oppilaat ovat päässeet tutstumaan musiikkiin Suomalaisen barokiorkesterin muusikoiden ohjauksessa ja esiintyvät Paavalin kirkossa ensi tiistaina 11.10. klo 18.00.  

Konsertissa on kansainvälinen tunnelma, ja siinä on myös oman aikansa maahanmuuttajien musiikkia. Englantilainen säveltäjä Henri Purcell imi paljon vaikutteita ranskalaisesta ja italialaisesta musiikista, italialaissyntyinen säveltäjä Jean-Baptiste Lully viihdytti Aurinkokuninkaan eli Ludvig XIV:n hovia Ranskassa ja saksalaissyntyinen Georg Friedrich Händel toimi hovisäveltäjänä Englannissa. Tervetuloa ihanan musiikin pariin ensi tiistaina!

Metro Grosso 8.10.

Jo ensi lauantaina saa pienen näytteen barokkimusiikin tenhosta metroasemilla. Oman opistomme pienryhmä esiintyy Sörnäisten metroasemalla klo 12.00. Valitettavasti metron turvajärjestelyt estävät koko ison orketerimme esiintymisen siellä. Toivon silti kannustavat joukot liikkeelle! Tapahtuma huipentuu Tapiolasalissa Espoossa neljältä järjestettävään konserttiin, jossa meidn opistomme ei ole tällä kertaa mukana. Kuvassa on tapahtumalehtinen. 

Grosso.jpg