Lukuvuoden viimeinen opetusviikko alkaa maanantaina. Minulle tämä lukuvuosi on ollut hyvin monipolvinen. Muutto uuteen kotiin ja uuden perheenjäsenen syntyminen ovat olleet yksityiselämääni upeasti rikastuttavia, vaikkakin aikaavieviä asioita.

Jotenkin tuntuu, että olen saanut paljon enemmän kuin olisin ansainnutkaan. Työelämässänikin, täällä opistossamme on ollut todella hienoja sisältöjä, joita en olisi osannut uneksiakaan, kun lähdimme tätä lukuvuotta eli 35. toimintavuottamme suunnittelemaan. 

Olen ollut hyvin iloinen saadessani kiertää Keski-Helsingin juhlaviikkojen tapahtumia ja nähdä kuinka monella eri tapaa tehdään ilosia, elämänmyönteisiä ja kauniisti soivia konsertteja. Kiitos kuuluu innokaille oppilaille ja heidän perheilleen, jotka paneutuvat ja ovat sitoutuneita harastukseen.

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin niille, jotka tämän toteuttavat. Innostavat, osaavat ja heittäytyvät opettajat, jotka jaksavat suunnitella ja järjestää, kerätä porukoita kasaan, miettiä ja keskustella, jakaa ideoita ja olla täysillä mukana. 

On etuoikeus olla tämän opiston Reksi.