Mukava pikkupakkanen kirpaisi tuossa vuoden ensimmäisenä työpäivänä ja sai posket punottamaan terveesti. Aamuhämärän sinessä kiiltelevä Töölönlahden jää houkutti suupielet hymyyn. Miten paremmin voisi aloittaa uuden lukukauden?

Keväästä tulee kiireinen, mutta sen mukana myös täynnä elämää ja iloa oleva periodi. Ebeneser-talon remontin ja sinne muuton suunnittelu hallitsee minun päiviäni ja kesään tähtäytyy myös minulle uusi Päivölän leirin hallinnointi.

Iloa tuottavat myös ne monet musisoinnin hetket, joita saan oppilaskonserteissa, oppilaitten kanssa soitellessa ja ABBBAa johtaessa. ABBBA tähtää vapun korvilla puhallinorkestereiden Suomenmestaruuskilpailuihin, vaikka toinen johtajamme Anniina lähtikin Porin orkesteriin kevääksi. Tilalle saatiin oiva Tomas Takolander isoon ABBBAan ja Mineissä häärää Jenni Suhosen kanssa uusi Tobias Udd.

On mukava tavata ensi viikolla koko opettajakunta henkilökunnan koulutuspäivässä. Onkin jo ikävä taas kaikkia tuttuja työtovereita. Aiheena on varhaisiän musiikkikasvatuksen teemavuosi ja Soili Perkiö on lupautunut musisoimaan kanssamme. Saamme varmaan monta vinkkiä omaan opetukseen siitä, kuinka leikkien ja hyvän mielen avulla saadaan paljon aikaiseksi.

Tälle keväälle mottoni voisi olla: Leikkimielellä, mutta tosissaan!

Reksi