Jolkottaa on kiva sana. Itsellä on välillä tunne että vauhti on vähän hurjempaakin kuin vain jolkottelua. Itse asiassa omissa töissäni mennään jo kevätpuolen suunnittelussa. Mutta asiaan...

Joulukonserttimme on itselleni se tapahtuma, josta joulun odotus varsinaisesti alkaa. Silloin syttyy joulumieli ja kiirekin muuttuu jollain tapaa inhmillisemmäksi. Ihmisten osallisuus konsertissa on itselleni tärkeää ja siellä toivon aina näkeväni kaikki opistolaiset, olivat he esiintymässä tai eivät. Näin voimme yhdessä jakaa sen musiikin harrastamisen kautta tulevan yhteenkuuluvaisuuden tunteen.

Konsertin luonne on vuosittain erilainen ja on osittain sattumaa, millaiseksi se muodostuu. Tällä kertaa laulajien ja puhaltajien runsas osallistuminen ilahduttivat minua sen lisäksi, että muskarilaisten ja Tinttaralla- kuoron iloinen Tuiki tuiki tähtönen esitettiin niin niin monin tuikkivin tähtisilmin.

Kiitokset konsertin jörjestäjille ohjelman valmistelijoille, esiintyjile, perheille ja opettajille jotka olivat mukana tuon tunnelman luomisessa. Ensi jouluna sitten taas uudestaan.

Kiitokset kuluneesta, hyvää joulua sekä iloista uutta vuotta!

Reksi