Kiitos oppilaille, opettajille, Päiville, Minnalle, Jonakselle, vanhemmille ja kaikille muille, jotka teitte mahdolliseksi viime maanantaisen elämyksen.

Minnan sävellys Irti! sai hienon kantaesityksen ja tunnelma Temppeliaukion kirkossa oli käsinkosketeltava. Yhteinen ponnistuksemme kantoi sellaista hedelmää, että moni muistelee sitä vielä vuosien kuluttua. Tätä minä kutsun yhteisöllisyydeksi.

Olen iloinen, että runsas vuosi sitten uskalsimme tehdä luovan ratkaisun ja luopua perinteisen musiikkiopiston syyskauden päättäjäis/joulukonsertin tekemisestä. Sellaisen voimme sitten tehdä vaikka ensi jouluksi.

Toivon, että konsertissa joko kuulijoina tai esittäjinä mukana olleet kommentoisivat tänne tunnelmiaan ja tuntemuksiaan sekä käytännön että fiilisten kuvauksilla.

Osa opettajista oli jo kerännut oppilailta kirjallista palautetta, minkä laitankin ensimmäiseksi tuonne kommentteihin.

Sain heti konsertin jälkeen tekstari/sähköposti/feissaripalautetta, jota lainaan tähän:
-- -- -
Oli ihan bingo btw!
Johan (Tallgren)
-- -- -
"hieno sessio eilen, pete, kiitos!"
Marika Kecskeméti
-- -- -
Hieno projekti, teos ja esitys. Onneksi olkoon ja kiitos. Hyvää. m
(Markku Kaikkonen)
-- -- -
Haluan kiittää teitä eilisestä UPEASTA elämyksestä Irti! -konsertissa! Kuulin esityksen etukäteenkin kahteen kertaan harjoituksissa läpimenona ja aina uudelleen se tuntui hienolta - ja uudeltakin. Tosin ekalla kerralla (ja nykymusiikkiin hyvinkin skeptisesti suhtautuvana) alkuun ajattelin etten ymmärrä tästä mitään, mutta kuinka väärässä olinkaan! Kylmät väreet kävivät selkäpiissä, niin elämyksellinen tunnelma oli ja Temppeliaukion kirkko oli mitä parhain paikka toteuttaa tämmöinen.
Kiitos Minna ja kiitos Petri, että lapsemme Niko ja Laura saivat olla mukana! 7-vuotias ei ehkä itse vielä tajua asian hienoutta, mutta takuulla jonnekin sielun syövereihin jäi hänellekin jälki tästä tapahtumasta.
Aivan mahtavaa! Keski-Helsingin musiikkiopisto on kyllä paras!!!! :) :)
(p.s. ja perheen isäkin tykkäsi!)
Ystävällisin terveisin
Leena Paasiniemi, äiti
-- -- -
Onpas mukavaa saada palautetta - ja vielä näin mieluista! Hienoa, jos tunnelmat välittyivät, ainakin itselläni tämä yhteisöllisyyden tunne kantaa vielä pitkään! :)
Parhain terkuin,
Minna (Leinonen)
-- -- -