Opistomme syyskauden ensimmäiset huippukohdat ollaan nautittu tällä viikolla soittajaisten ja konserttien muodossa. Itselleni oli hienoa olla pienen poikani debyyttiesiintymisessä aivan vain isänä paikalla. Sydänhän siinä läikähti!

Esiintyminen meni mukavasti. Konsertin jälkeen poikani kanssa jutellessani huomasin, että hänelle oli jäänyt miellyttävä ja turvallinen kokemus soitostaan toisten pienten vasta-alkajien kanssa. Näin aivan ensimmäiset kokemukset soittoharrastuksen parissa ovat tärkeitä. Kukkakin ensimmäisestä konsertista annettiin! 

Opistomme huikea barokkikonsertti viime tiistaina oli mahtava elämys, sillä kuutisenkymmentä soittajaa Paavalinkirkossa tarjosi elämyksen, jossa päästiin sukeltamaan tämän hienon musiikkityylin saloihin. Vaihtelut eri soitinryhmien välillä toimivat hienosti ja yleisö sai kylpeä sointiväreissä. Oivat vetäjät saivat musiikin keinahtelemaan hovitanssien rytmeissä ja vaikkapa Turkkilaisen marssinkin tahdissa.

Barokkikonsertistamme voi aistia tunnelmia, kun poikkeaa opistomme Facebook-sivuilla. Monet kiitokset kaikille tähän menessä tehdystä ja kirpakkaa syyslomaa kaikille!

Reksi